De jury van 2021

deskundigheid op alle criteria

Jos Kea

Wethouder EZ Gemeente Wijdemeren

“Nu de Corona beperkingen voorbij zijn ben ik begonnen met het bezoeken van onze bedrijven. Ik ben onder de indruk van de veelheid en verscheidenheid aan bedrijven in onze gemeente. Zoveel ondernemerschap en daadkracht! Goed dat Ondernemend Wijdemeren dit met deze ondernemersprijs nog eens extra belicht.”

Jan Klink

Tweede Kamerlid, oud wethouder Wijdemeren

“Wijdemeren heeft fantastische en veelzijdige ondernemers! Onze ondernemers dragen positief bij aan de levendigheid en diversiteit van de Wijdemeerse dorpen. Met deze ondernemersverkiezing willen we onze waardering laten blijken, maar hen ook stimuleren, inspireren en verbinden.”

Natasja Zak

Ondernemersmanager

“Wijdemeren staat vooral bekend om zijn natuur en het water, maar wat veel mensen niet weten is dat er óók ruim 3000 bedrijven zijn gevestigd in onze gemeente. Van ZZP’ers in de media tot buurtwinkels en van de grote horeca-/recreatiesector tot bouwbedrijven en (inter)nationaal opererende groothandels. Met de Ondernemersprijs geven we ons bedrijfsleven de aandacht die het verdient”

Peter Landwaart

Bestuurslid OW

“Een succesvol bedrijf is nooit de gewoonste zaak van de wereld. Innoveren, anticiperen en investeren; met alles wat voor u zo vanzelfsprekend lijkt kunt u andere ondernemers inspireren. Wij zijn daarom op zoek naar succesvolle ondernemers die wat te vertellen hebben, deze verkiezing past hier uitstekend bij en de beste reclame ligt binnen handbereik.”