De jury van 2019

deskundigheid op alle criteria

Renée de Kuyper – Voorzitter

Ondernemer De Kuyper Concepts – Commissaris De Kuyper Holding – Adviseur Familie Bedrijven

Een veelzijdige ondernemer, met 20 jaar ervaring als commissaris bij het familiebedrijf Distilleerderij Koninklijke de Kuyper en daarnaast nog diverse adviesfuncties bij andere familiebedrijven. “Mijn overtuiging is dat het toevoegen van waarde in de breedste zin van het woord de continuïteit van een ondernemende familie waarborgt”.

Jan Klink

Wethouder Economische Zaken – Gemeente Wijdemeren

“Wijdemeren is trots op haar ondernemers en de rol die zij in de dorpen spelen. Met deze ondernemersverkiezing willen we onze waardering laten blijken, maar hen ook stimuleren, inspireren en verbinden.”

Roderick Alberti

Directeur Rabobank Gooi en Vechtstreek

Rabobank Gooi en Vechtstreek ondersteunt deze verkiezing in Wijdemeren graag, omdat deze verkiezing als doel heeft een belangrijke verbindendefactor te zijn in de economische regio Wijdemeren. “Het uitreiken van de prijs ‘Ondernemer van het jaar’ reflecteert de passie voor en de trots op goed ondernemerschap. En draagt daarmee concreet bij aan de stimulering van de lokale economie. Groei is niet vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk. Dat begrijpen we bij Rabobank. Dus zetten wij ons netwerk in om ondernemers met elkaar te verbinden, zodat ze elkaar verder kunnen brengen. Het MKB is tenslotte de groei motor van Nederland!”

Peter Landwaart

Secretaris Ondernemend Wijdemeren

“Een succesvol bedrijf is nooit de gewoonste zaak van de wereld. Innoveren, anticiperen en investeren; met alles wat voor u zo vanzelfsprekend lijkt kunt u andere ondernemers inspireren. Wij zijn daarom op zoek naar succesvolle ondernemers die wat te vertellen hebben, deze verkiezing past hier uitstekend bij en de beste reclame ligt binnen handbereik.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief