De jury van 2023

deskundigheid op alle criteria

Els Kruijt

Wethouder EZ Gemeente Wijdemeren

“Zet jouw eigen of een andere organisatie in de kijker door het te nomineren voor de “Wijdemeerse Ondernemer van het jaar -prijs” en bedenk zelf de beste redenen waarom juist dít bedrijf de winnaar van 2023 moet worden! De winnende onderneming krijgt heel veel aandacht, dus supergoed voor de business!!”

Jan Klink

Tweede Kamerlid, oud wethouder Wijdemeren

“Wijdemeren heeft fantastische en veelzijdige ondernemers! Onze ondernemers dragen positief bij aan de levendigheid en diversiteit van de Wijdemeerse dorpen. Met deze ondernemersverkiezing willen we onze waardering laten blijken, maar hen ook stimuleren, inspireren en verbinden.”

Christian de Visser

Ondernemersmanager Rabobank

“Toekomstbestendig ondernemen doe je samen. Ondernemen is je onderscheiden van anderen. Maar hoe doe je dit in een tijd van grote veranderingen? Op een financieel gezonde manier? Is dit bijvoorbeeld verduurzamen, je bedrijf vernieuwen of laten groeien? Ik ben benieuwd welke ondernemers in Wijdemeren boven komen drijven? ”

Peter Landwaart

Bestuurslid OW

“Een succesvol bedrijf is nooit de gewoonste zaak van de wereld. Innoveren, anticiperen en investeren; met alles wat voor u zo vanzelfsprekend lijkt kunt u andere ondernemers inspireren. Wij zijn daarom op zoek naar succesvolle ondernemers die wat te vertellen hebben, deze verkiezing past hier uitstekend bij en de beste reclame ligt binnen handbereik.”

Dennis Lankreijer

Ondernemer winnaar Award 2021

“In 2021 hebben wij met Albert Heijn Loosdrecht vol trots de Award ondernemer 2021 in de categorie ‘lef en gewaagd’ ontvangen. Een onderneming starten en opbouwen is geen vanzelfsprekendheid voor succes. De risico’s, de zorgen, het succes en de tegenslagen vormen je als ondernemer. Het was in ieder geval wel mijn beste beslissing ooit! Als supermarkt staan wij midden in de samenleving. Lokaal betrokken zijn, is voor ons een must. Het lokale thema van deze verkiezing spreekt me daarom ook enorm aan. Ik hoop vele bedrijven te ontmoeten die het ‘lokale’ in hun hart hebben gesloten, waarmee zij anderen kunnen inspireren. ”