Verkiezing Ondernemer van het jaar

Wijdemeren

Ondernemer Awards 2023

Ook dit jaar organiseert Ondernemend Wijdemeren de verkiezing Ondernemer Van Het Jaar. De editie 2023 kent het thema Lokaal Ondernemerschap en er zullen winnaars worden gekozen in drie categoriƫn: klein (0-10 medewekers), middel (11-25 medewerkers) en groot > 25 medewerkers. De nominatietermijn start tweede week juni en loopt tot 15 juli.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen kan zichzelf of een ander bedrijf nomineren. De jury maakt uit alle nominaties een selectie van drie bedrijven per catagorie en zal deze negen ondernemingen in de maand september bezoeken. Maar ook de stem van het publiek gaat de uitslag mede bepalen. Die stemronde wordt in oktober gehouden. Op 16 november zullen de winnaars bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst

Dus nomineer jezelf of je favoriete lokale ondenemer!

Nomineren

Tot 15 juli kan iedereen een ondernemer of bedrijf nomineren. Hierbij geldt dat de genomineerde in Wijdemeren actief moet zijn. Een bedrijf dat in de gemeente geregistreerd staat maar daar geen activiteiten heeft, kan dus niet mee doen en een firma van buiten Wijdemeren maar wel actief binnen de gemeente, weer wel. Winnaars van vorige edities en bestuursleden OW zijn uitgesloten van deelname, lidmaatschap OW is geen voorwaarde, dus elk bedrijf kan meedoen.

Via onderstaand formulier kunt u uw keuze kenbaar maken. Hierbij is het wel noodzakelijk dat aangegeven wordt waarom u deze ondernemer/firma nomineert. Wat maakt het bedrijf uniek? Denk hierbij aan aspecten als uitstekende klantvriendelijkheid, zeer innovatief, leukste bedrijf, beste werkgever of veelbelovende jonge ondernemer.

Vakjury

De jury bestaat uit Jan Klink VZ (lid tweede Kamer), Els Kruijt,(Wethouder EZ) Christian de Visser,(Rabobank) Dennis Lankreijer(ondernemer winnaar Award 2021 en Peter Landwaart.(Ondernemend Wijdemeren)
De organisatie is in handen van Ondernemend Wijdemeren en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en gemeente Wijdemeren.