Nieuwsbericht

2023 – De winnaars zijn bekend!

16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt.

De winnaars zijn:

Categorie: Klein

Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs

Een korst, knapperend als haardvuur. Ragout als satijn over de tong. Vleesch als het wonder der natuur en de smaak passend bij een heer van Loosdrecht. Van deze tekst alleen al loopt het water je in de mond. De kroketten en andere borrelhappen van Jan Lagrouw van de Heeren van Loosdrecht zijn van een hoogwaardige kwaliteit en zetten Loosdrecht ook ver buiten de Loosdrechtse Plassen positief op de kaart. En daarnaast is het bedrijf sponsor van typisch Loosdrechtse activiteiten, zoals de kerk in Oud-Loosdrecht, SailWise en het Jazz festival.

Categorie: Midden

Winnaar: Bakker Jeroen

Bakker Jeroen van Jeroen en Miranda van der Linden uit Kortenhoef is een ambachtelijke bakker. Er heerst een uitstekende teamspirit bij de bakkerij en in de winkels. Jeroen en Miranda werken daar hard aan mee. Ze zijn service-gericht, open, transparant en goed voor het personeel. Wel groeien ze uit hun jasje op de huidige locatie. Bakker Jeroen wil zich blijven onderscheiden en vernieuwen. Zo komt er een nieuwe bakkerij en zal de winkel in de Meenthofverbouwd worden met een brede gevel en een toevoeging met lunchroom, chocolaterie en ijssalon.Een aanwinst voor de Meenthof en Kortenhoef!

Categorie: Groot

Winnaar: 123 Inkt

123inkt.nl is ook in 2023-2024 wederom, voor de 16e keer, de beste webwinkel van Nederland. 123inkt is al jaren marktleider op het gebied van online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. En het bedrijf is één van de grootse online retailers van Nederland. In het promotiefilmpje zegt CEO Ferry Korten: ‘De gemeente Wijdemeren kan heel erg trots zijn op het feit dat een lokale speler als wij is uitgegroeid tot een Europese reus’. Ook de jury is van mening dat de gemeente Wijdemeren en de regio Gooi en Vechtstreek met recht trots kunnen zijn dat dit bekende bedrijf gewoon bij ons in de Horstermeer zit.

Overig nieuws

De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer