Nieuwsbericht

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Peter Landwaart -jurylid-: “De afgelopen twee jaar hebben we een succesvolle ondernemersverkiezing georganiseerd. Dit jaar zijn ondernemers druk met wezenlijke zaken. Ze werken hard om hun bedrijf draaiend te houden. We vinden het daarom niet passend om deze verkiezing te organiseren”.

In het zonnetje zetten

De organisatoren van de jaarlijkse verkiezing (Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en Rabobank Gooi en Vechtstreek) hebben daarom een alternatief bedacht om de Wijdemeerse ondernemers in het zonnetje te zetten, te inspireren en vooral een hart onder de riem te steken.

Online talkshow

Op de jaarlijkse Dag van de Ondernemer, vrijdag 20 november 2020, presenteren zij een online talkshow met toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren, als Ferry Korten (123 Inkt.nl), Maarten Steinkamp (Multivlaai en Jamin)Dik van Enk (Intersell) en namens Gemeente Wijdemeren Wethouder Jan Klink. Ook heeft de jury haar oor te luister gelegd bij de Ondernemer van Wijdemeren 2019. Wat heeft deze titel het bedrijf gebracht en hoe hebben zij de prijs verzilverd?

Overig nieuws

2023 – De winnaars zijn bekend!

2023 – De winnaars zijn bekend!

Nieuwsbericht16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn:Categorie: Klein Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs Een...

Lees meer
De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer