Nieuwsbericht

Word jij Ondernemer Van Het Jaar in Wijdemeren?

Weekblad Wijdemeren – Nieuwsster 21 juni 2023

Ook dit jaar organiseert Ondernemend Wijdemeren de verkiezing Ondernemer Van Het Jaar. De editie 2023 kent het thema ‘Lokaal Ondernemerschap’ en er zullen winnaars worden gekozen in drie categoriën: klein (0-10 medewerkers), middel (11-25 medewerkers) en groot > 25 medewerkers. De nominatietermijn start de tweede week juni en loopt tot 15 juli.

Hoe gaat het in zijn werk?
Iedereen kan zichzelf of een ander bedrijf nomineren via de website www.ondernemervanwijdemeren.nl. De jury maakt uit alle nominaties een selectie van drie bedrijven per categorie en zal deze negen ondernemingen in de maand september bezoeken. Maar ook de stem van het publiek gaat de uitslag mede bepalen. Die stemronde wordt in oktober gehouden. Op 16 november zullen de winnaars bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.

De jury bestaat uit Jan Klink (voorzitter, Lid Tweede Kamer), Els Kruijt (wethouder EZ), Christian de Visser (ondernemersmanager Rabobank), Dennis Lankreijer (ondernemer en winnaar Award 2021) en Peter Landwaart (bestuurslid Ondernemend Wijdemeren). De organisatie is in handen van Ondernemend Wijdemeren en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de Rabobank en gemeente Wijdemeren.

Dus nomineer jezelf of je favoriete lokale ondernemer!

Overig nieuws

De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer
Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Apetrost zijn we op de nominatie ‘Familiebedrijf van Wijderemeren 2019! Een woord van dank aan Ed is dan ook absoluut op z’n plaats! Hij heeft met zijn ondernemersgeest en de inzet van vele medewerkers, in de loop der jaren een succesvolle, middelgrote drukkerij opgebouwd!

Lees meer
Finalist Bonnema Watersport

Finalist Bonnema Watersport

We weten eigenlijk niet beter… Toen wij (mijn broer Rin Sjoerd en ik) jong waren, woonden we op de jachthaven en verhuurden mijn ouders motorboten, roeiboten en zeilboten.

Lees meer
Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

De verkiezing Ondernemer van Wijdemeren heeft belangrijk nieuws. Afgelopen week heeft de jury zich gebogen over de alle inzendingen van de genomineerden bedrijven voor deze felbegeerde titel.

Lees meer