Nieuwsbericht

De verkiezing is geopend!

De verkiezing is geopend! Uit 60 aanmeldingen voor 32 ondernemingen zijn drie startende ondernemers genomineerd: Mats Smit, Roald Wentink en Vincent van Heijst. Nu is het uw beurt om te bepalen wie zich de Startende Ondernemer van het Jaar mag noemen. Op wie stemt u?

Mats Smit – Smit’s Delicious Met Smit’s Delicious (Nederhorst den Berg) brengt Mats Smit de aloude ambachtelijke bonbons op de markt in een nieuw, creatief en fris jasje. In plaats van de standaard alcohol en praline vulling verwerkt Mats vooral nieuwe smaken in zijn chocolade. In combinatie met het gebruik van mooie kleuren leidt dit tot prachtige culinaire creaties. In de toekomst hoopt hij zijn bonbons in veel restaurants door heel Nederland te kunnen leveren en zijn chocoladefabriek verder te kunnen uitbreiden.

Roald Wentink – Steigerverlichting.nl Vanuit Wijdemeren verlicht Roald Wentink met zijn webshop Steigerverlichting.nl (Loosdrecht) aanlegsteigers in heel Nederland. Daarbij heeft Roald bolders en lampen tot één multifunctioneel product gecombineerd. In de toekomst wil hij het assortiment verder uitbreiden om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, ook wil hij uitbreiden in Europa en daarbuiten.

Vincent van Heijst – Thermgroep Duurzaamheid staat bij Vincent van Heijst van de Thermgroep (Nederhorst den Berg) hoog in het vaandel. Met zijn onderneming bundelt Vincent kennis en kunde van zijn netwerk om zo tot duurzame oplossingen te komen. De Thermgroep adviseert en implementeert verschillende energiebesparende warmtepomp-oplossingen voor woningen en industriële bedrijven. In de toekomst wil de onderneming ook in andere sectoren bijdragen aan verduurzaming.

Stem ook! Stemmen kan tot en met zondag 11 november via www.wijdemeren.nl/ondernemersverkiezing. Op vrijdag 16 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer weten over de kandidaten? Houd ons Facebook-account in de gaten: www.facebook.com/gemeentewijdemeren.

Overig nieuws

2023 – De winnaars zijn bekend!

2023 – De winnaars zijn bekend!

Nieuwsbericht16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn:Categorie: Klein Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs Een...

Lees meer
De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer