Nieuwsbericht

De verkiezing is geopend!

De verkiezing is geopend! Uit 60 aanmeldingen voor 32 ondernemingen zijn drie startende ondernemers genomineerd: Mats Smit, Roald Wentink en Vincent van Heijst. Nu is het uw beurt om te bepalen wie zich de Startende Ondernemer van het Jaar mag noemen. Op wie stemt u?

Mats Smit – Smit’s Delicious Met Smit’s Delicious (Nederhorst den Berg) brengt Mats Smit de aloude ambachtelijke bonbons op de markt in een nieuw, creatief en fris jasje. In plaats van de standaard alcohol en praline vulling verwerkt Mats vooral nieuwe smaken in zijn chocolade. In combinatie met het gebruik van mooie kleuren leidt dit tot prachtige culinaire creaties. In de toekomst hoopt hij zijn bonbons in veel restaurants door heel Nederland te kunnen leveren en zijn chocoladefabriek verder te kunnen uitbreiden.

Roald Wentink – Steigerverlichting.nl Vanuit Wijdemeren verlicht Roald Wentink met zijn webshop Steigerverlichting.nl (Loosdrecht) aanlegsteigers in heel Nederland. Daarbij heeft Roald bolders en lampen tot één multifunctioneel product gecombineerd. In de toekomst wil hij het assortiment verder uitbreiden om zijn klanten nog beter te kunnen bedienen, ook wil hij uitbreiden in Europa en daarbuiten.

Vincent van Heijst – Thermgroep Duurzaamheid staat bij Vincent van Heijst van de Thermgroep (Nederhorst den Berg) hoog in het vaandel. Met zijn onderneming bundelt Vincent kennis en kunde van zijn netwerk om zo tot duurzame oplossingen te komen. De Thermgroep adviseert en implementeert verschillende energiebesparende warmtepomp-oplossingen voor woningen en industriële bedrijven. In de toekomst wil de onderneming ook in andere sectoren bijdragen aan verduurzaming.

Stem ook! Stemmen kan tot en met zondag 11 november via www.wijdemeren.nl/ondernemersverkiezing. Op vrijdag 16 november, tijdens de Dag van de Ondernemer, wordt de winnaar bekend gemaakt. Meer weten over de kandidaten? Houd ons Facebook-account in de gaten: www.facebook.com/gemeentewijdemeren.

Overig nieuws

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer
Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Apetrost zijn we op de nominatie ‘Familiebedrijf van Wijderemeren 2019! Een woord van dank aan Ed is dan ook absoluut op z’n plaats! Hij heeft met zijn ondernemersgeest en de inzet van vele medewerkers, in de loop der jaren een succesvolle, middelgrote drukkerij opgebouwd!

Lees meer
Finalist Bonnema Watersport

Finalist Bonnema Watersport

We weten eigenlijk niet beter… Toen wij (mijn broer Rin Sjoerd en ik) jong waren, woonden we op de jachthaven en verhuurden mijn ouders motorboten, roeiboten en zeilboten.

Lees meer
Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

De verkiezing Ondernemer van Wijdemeren heeft belangrijk nieuws. Afgelopen week heeft de jury zich gebogen over de alle inzendingen van de genomineerden bedrijven voor deze felbegeerde titel.

Lees meer
De nominatie ronde is nu gesloten

De nominatie ronde is nu gesloten

De nominatie is nu gesloten. Elk genomineerd bedrijf ontvang een e mail met vragen lijst, deze dient voor 31 augustus ingevuld te worden aangeleverd. De jury beoordeelt daarna de inzendingen. Uit deze inzendingen wordt een top 10 lijst geselecteerd.

Lees meer
Jury bekend voor Ondernemer van het Jaar – 2019

Jury bekend voor Ondernemer van het Jaar – 2019

Na het succes van vorig jaar gaan de gemeente Wijdemeren, ondernemersvereniging Ondernemend Wijdemeren en de Rabobank in 2019 verder met de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Wie wordt de opvolger van de jonge Mats Smit van de Smit’s Delicious bonbons. Op 15 november is de winnaar bekend.

Lees meer
Jury ‘Ondernemer van het Jaar 2018’ zoekt nog kandidaten

Jury ‘Ondernemer van het Jaar 2018’ zoekt nog kandidaten

WIJDEMEREN- Gerlinde van der Meer, Harold van de Wakker, Hans van der Laan de Vries, Jan Klink en Peter Landwaart, de jury van ‘Ondernemer van het Jaar’, wacht met spanning tot 14 oktober. Dan sluit de aanmelding voor de prestigieuze titel ‘Ondernemer van het Jaar’.

Lees meer