Nieuwsbericht

Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

De omschakeling van wat ooit alleen een drukkerij was

NEDERHORST DEN BERG – Ooit als traditionele drukkerij opgericht door Ed Dunnebier en definitief overgedragen aan de tweede generatie vanaf januari 2008.

Apetrost zijn we op de nominatie ‘Familiebedrijf van Wijderemeren 2019! Een woord van dank aan Ed is dan ook absoluut op z’n plaats! Hij heeft met zijn ondernemersgeest en de inzet van vele medewerkers, in de loop der jaren een succesvolle, middelgrote drukkerij opgebouwd!

Vanaf 2008 hebben Thijs Dunnebier (technisch), Marije Hogguer-Dunnebier (projectmanagement commercie) en Franc Hogguer (algemeen) het stokje overgenomen. De noodzaak om een andere weg in te slaan was meteen kraakhelder.

‘EEN MARKETING SERVICE BEDRIJF, GESPECIALISEERD IN PRINT MEDIA’

De technologische ontwikkelingen in combinatie met de veranderende verwachting van klanten vormden de aanleiding. Met de ingezette transformatie hebben we enerzijds gekoesterd wat ons succesvol heeft gemaakt, alleen aangevuld met relevante dienstverlening rondom print media. Dat betekent dus niet alleen maar mooi drukwerk ontwerpen en maken, maar veel méér dan dat. Simpelweg komt dat neer op ‘al het gedoe’ uit handen nemen voor bedrijven als het gaat om het geregel en de beschikbaarheid van ‘alle materialen waar maar een logo of afbeelding op staat’. Voor bedrijven in binnen- en buitenland. Oftewel een marketing servicebedrijf, gespecialiseerd

in print media. En met 7 familieleden van de 17 medewerkers zijn we met recht een familiebedrijf te noemen!

Als uitgever van de gratis Weekblad Wijdemeren en NieuwsSter onderstrepen we graag ook onze lokale betrokkenheid met de bewoners en lokale middenstand van Gemeente Wijdemeren. Met de recente gedaanteverandering benadrukken wij ook de prioriteit om beide kranten zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u als lezer en de adverteerder. We maken ons sterk de continuïteit van beide kranten te waarborgen.

Overig nieuws

2023 – De winnaars zijn bekend!

2023 – De winnaars zijn bekend!

Nieuwsbericht16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn:Categorie: Klein Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs Een...

Lees meer
De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer