Nieuwsbericht

Finalist Bonnema Watersport

Door: Sanne Bonnema, mede-eigenaresse van Bonnema Watersport

LOOSDRECHT – We weten eigenlijk niet beter… Toen wij (mijn broer Rin Sjoerd en ik) jong waren, woonden we op de jachthaven en verhuurden mijn ouders motorboten, roeiboten en zeilboten. Allemaal begonnen vanuit een hobby: de watersport! We hebben het dus eigenlijk met de paplepel ingegoten gekregen en we hoefden niet lang na te denken toen mijn ouders 3 jaar geleden het stokje wilden overgeven. Wij zijn trots dat we, als tweede generatie, het bedrijf hebben kunnen overnemen.

In 22 jaar is de verhuur van boten door het harde werk van mijn ouders aardig uitgebreid. En tegenwoordig zijn we nog meer bezig met de behoeftes van onze gasten en de langere termijn relatie. De één wil een middagje roeien en de andere wil een uitgebreide tocht met een sloep over de Vecht. Vandaar de toevoeging aan onze verhuurboten van de nieuwe aluminium tenders van Van- Vossen met de toepasselijke naam Broer en Zus.

Voor het kopen van een boot kunt u ook bij ons terecht. Niet iedereen weet dat, vandaar dat wij sinds 3 jaar aanwezig zijn op de Hiswa in de RAI Amsterdam en in Lelystad. Leuk aan het verkoopproces is dat elke boot zorgvuldig met de klant wordt samengesteld. Ik houd de klant op de hoogte van de mogelijkheden en laat ze kennismaken met alle nieuwe snufjes en gadgets voor op de boot. En mijn broer zorgt voor de oplevering in perfecte staat. Ook al hebben onze ouders de weg voor ons vrijgemaakt, we gaan natuurlijk wel met onze tijd mee. Één van de dingen die wij als nieuwe generatie hebben gedaan is het toevoegen van nieuwe merken. Onze ouders moesten daaraan wennen, maar zien daar nu wel de resultaten van. Ook is het elektrisch varen een aspect wat wij op de voet volgen en de klant kennis mee laten maken.
In de winter zitten we trouwens ook niet stil! In deze maanden houden we ons bezig met schaatsen zoals het slijpen en verkopen hiervan. U kunt bij ons terecht voor merken zoals Viking, Zandstra en Salomon. Door de dagelijkse activiteiten die we al 3 jaar met elkaar doen, beseffen wij goed dat het niet zomaar iets is wat onze ouders hebben opgezet de afgelopen jaren. En mede door deze nominatie realiseren wij hoe gaaf het is wat je als echt Loosdrechts familiebedrijf, dus met elkaar, kan bereiken.

Overig nieuws

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer
Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Apetrost zijn we op de nominatie ‘Familiebedrijf van Wijderemeren 2019! Een woord van dank aan Ed is dan ook absoluut op z’n plaats! Hij heeft met zijn ondernemersgeest en de inzet van vele medewerkers, in de loop der jaren een succesvolle, middelgrote drukkerij opgebouwd!

Lees meer
Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

Jury bezoekt de 11 genomineerde bedrijven

De verkiezing Ondernemer van Wijdemeren heeft belangrijk nieuws. Afgelopen week heeft de jury zich gebogen over de alle inzendingen van de genomineerden bedrijven voor deze felbegeerde titel.

Lees meer
De nominatie ronde is nu gesloten

De nominatie ronde is nu gesloten

De nominatie is nu gesloten. Elk genomineerd bedrijf ontvang een e mail met vragen lijst, deze dient voor 31 augustus ingevuld te worden aangeleverd. De jury beoordeelt daarna de inzendingen. Uit deze inzendingen wordt een top 10 lijst geselecteerd.

Lees meer
Jury bekend voor Ondernemer van het Jaar – 2019

Jury bekend voor Ondernemer van het Jaar – 2019

Na het succes van vorig jaar gaan de gemeente Wijdemeren, ondernemersvereniging Ondernemend Wijdemeren en de Rabobank in 2019 verder met de verkiezing ‘Ondernemer van het Jaar’. Wie wordt de opvolger van de jonge Mats Smit van de Smit’s Delicious bonbons. Op 15 november is de winnaar bekend.

Lees meer
Jury ‘Ondernemer van het Jaar 2018’ zoekt nog kandidaten

Jury ‘Ondernemer van het Jaar 2018’ zoekt nog kandidaten

WIJDEMEREN- Gerlinde van der Meer, Harold van de Wakker, Hans van der Laan de Vries, Jan Klink en Peter Landwaart, de jury van ‘Ondernemer van het Jaar’, wacht met spanning tot 14 oktober. Dan sluit de aanmelding voor de prestigieuze titel ‘Ondernemer van het Jaar’.

Lees meer
De verkiezing is geopend!

De verkiezing is geopend!

De verkiezing is geopend! Uit 60 aanmeldingen voor 32 ondernemingen zijn drie startende ondernemers genomineerd: Mats Smit, Roald Wentink en Vincent van Heijst. Nu is het uw beurt om te bepalen wie zich de Startende Ondernemer van het Jaar mag noemen. Op wie stemt u?

Lees meer