Nieuwsbericht

Finalist Bonnema Watersport

Door: Sanne Bonnema, mede-eigenaresse van Bonnema Watersport

LOOSDRECHT – We weten eigenlijk niet beter… Toen wij (mijn broer Rin Sjoerd en ik) jong waren, woonden we op de jachthaven en verhuurden mijn ouders motorboten, roeiboten en zeilboten. Allemaal begonnen vanuit een hobby: de watersport! We hebben het dus eigenlijk met de paplepel ingegoten gekregen en we hoefden niet lang na te denken toen mijn ouders 3 jaar geleden het stokje wilden overgeven. Wij zijn trots dat we, als tweede generatie, het bedrijf hebben kunnen overnemen.

In 22 jaar is de verhuur van boten door het harde werk van mijn ouders aardig uitgebreid. En tegenwoordig zijn we nog meer bezig met de behoeftes van onze gasten en de langere termijn relatie. De één wil een middagje roeien en de andere wil een uitgebreide tocht met een sloep over de Vecht. Vandaar de toevoeging aan onze verhuurboten van de nieuwe aluminium tenders van Van- Vossen met de toepasselijke naam Broer en Zus.

Voor het kopen van een boot kunt u ook bij ons terecht. Niet iedereen weet dat, vandaar dat wij sinds 3 jaar aanwezig zijn op de Hiswa in de RAI Amsterdam en in Lelystad. Leuk aan het verkoopproces is dat elke boot zorgvuldig met de klant wordt samengesteld. Ik houd de klant op de hoogte van de mogelijkheden en laat ze kennismaken met alle nieuwe snufjes en gadgets voor op de boot. En mijn broer zorgt voor de oplevering in perfecte staat. Ook al hebben onze ouders de weg voor ons vrijgemaakt, we gaan natuurlijk wel met onze tijd mee. Één van de dingen die wij als nieuwe generatie hebben gedaan is het toevoegen van nieuwe merken. Onze ouders moesten daaraan wennen, maar zien daar nu wel de resultaten van. Ook is het elektrisch varen een aspect wat wij op de voet volgen en de klant kennis mee laten maken.
In de winter zitten we trouwens ook niet stil! In deze maanden houden we ons bezig met schaatsen zoals het slijpen en verkopen hiervan. U kunt bij ons terecht voor merken zoals Viking, Zandstra en Salomon. Door de dagelijkse activiteiten die we al 3 jaar met elkaar doen, beseffen wij goed dat het niet zomaar iets is wat onze ouders hebben opgezet de afgelopen jaren. En mede door deze nominatie realiseren wij hoe gaaf het is wat je als echt Loosdrechts familiebedrijf, dus met elkaar, kan bereiken.

Overig nieuws

2023 – De winnaars zijn bekend!

2023 – De winnaars zijn bekend!

Nieuwsbericht16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn:Categorie: Klein Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs Een...

Lees meer
De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer