Nieuwsbericht

Stand van Zaken Verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2019

Graag geven wij u als belangstellenden en betrokkenen bij de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2019, (Dit jaar rond het thema Familiebedrijven) een update over het verloop.

Begin Juli j.l. hebben alle bedrijven die genomineerd zijn een mail ontvangen met vragenformulier, met het verzoek deze in te vullen en terug te zenden. Daarmee zijn ze daadwerkelijk aangemeld en doen mee aan deze verkiezing
Verschillende bedrijven hebben hier inmiddels gehoor aan gegeven.
Een 2e oproep is recent aan alle bedrijven verstuurd om voor 31 augustus a.s. te reageren
Helpt u ons om het bedrijf wat u genomineerd hebt te benaderen met het verzoek het formulier voor genoemde datum in te sturen? De Jury wil zoveel mogelijk bedrijven bij deze verkiezing betrekken.
Dit is een unieke kans om waardevolle familie bedrijven eens extra voor het voetlicht te plaatsen, het geeft veel bekendheid en het kost niets!
Wij begrijpen de schroom bij sommige bedrijven, help hen hier overheen!

Let op! het kan zijn dat het bedrijf wat u genomineerd hebt het formulier al ingestuurd heeft, deze hoeven dit niet opnieuw te doen

Met vriendelijke groet,

De Jury verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2019
Renee de Kuyper voorzitter, Commissaris Koninklijke de Kuyper, Adviseur familiebedrijven
Jan Klink Wethouder Gemeente Wijdemeren
Roderick Alberti Directeur Rabobank Gooi en Vechtstreek
Peter Landwaart Ondernemend Wijdemeren

Overig nieuws

De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer
Van Ettekoven Rietdekkers  Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

NieuwsberichtVan Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen. De winnaar heeft tijdens de...

Lees meer
Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Familiebedrijf Dunnebier alleen een drukkerij…?

Apetrost zijn we op de nominatie ‘Familiebedrijf van Wijderemeren 2019! Een woord van dank aan Ed is dan ook absoluut op z’n plaats! Hij heeft met zijn ondernemersgeest en de inzet van vele medewerkers, in de loop der jaren een succesvolle, middelgrote drukkerij opgebouwd!

Lees meer
Finalist Bonnema Watersport

Finalist Bonnema Watersport

We weten eigenlijk niet beter… Toen wij (mijn broer Rin Sjoerd en ik) jong waren, woonden we op de jachthaven en verhuurden mijn ouders motorboten, roeiboten en zeilboten.

Lees meer