Nieuwsbericht

Van Ettekoven Rietdekkers Ondernemer van Wijdemeren 2019

Van Ettekoven Rietdekkers is vrijdag 15 november verkozen tot Ondernemer van Wijdemeren

Dit gebeurde tijdens een event georganiseerd door Ondernemend Wijdemeren, Gemeente Wijdemeren en de Rabobank in De Drie Dorpen te Ankeveen.

De winnaar heeft tijdens de publieksstemming met ruim 2800 stemmen meer dan 50% van de uitgebrachte stemmen kunnen verwerven.

Bonnema Watersport en Dunnebier Print & Marketing verdeelden de andere helft.

Dit jaar stond de verkiezing van Ondernemer van Wijdemeren in het teken van familiebedrijven.

In een volle zaal bij De Drie Dorpen, waar Merlin Melles van fCN als dagvoorzitter optrad, hield de juryvoorzitter Renee de Kuyper een Tedtalk over succesfactoren van familiebedrijven.

Columnist Paul Laseur van BNR Radio interviewde de finalisten en de winnaar van vorig jaar Mats Smit van Smit’s Delicious die nu de titel overdraagt aan Van Ettekoven Rietdekkers

Overig nieuws

2023 – De winnaars zijn bekend!

2023 – De winnaars zijn bekend!

Nieuwsbericht16 novemebr 2023 was het zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2023. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 3 winnaars bekend gemaakt. De winnaars zijn:Categorie: Klein Winnaar: Heeren van Loosdrecht Croquetteurs Een...

Lees meer
De nominaties zijn bekend

De nominaties zijn bekend

Wat een aanmeldingen heeft de jury mogen ontvangen! Een selectie maken uit al deze bevlogen beschrijvingen van visie op het ondernemerschap maakte het dan ook niet eenvoudig.

Lees meer
De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

NieuwsberichtNadat we de reeds geplande finale in november hebben moeten annuleren was het donderdag 10 maart eindelijk zo ver. De uitreiking van de Ondernemer Awards Wijdemeren 2021. In het gemeentehuis van Wijdemeren werden er maar liefst 5 winnaars bekend gemaakt...

Lees meer
Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

Alternatief voor verkiezing Ondernemer van Wijdemeren 2020

De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de Wijdemeerse ondernemers. Daarom heeft de jury van de verkiezing Ondernemer van Wijdemeren besloten om dit jaar geen verkiezing te organiseren, maar ondernemers te inspireren met een talkshow vol toonaangevende ondernemers uit Wijdemeren.

Lees meer